5 greseli pe care barbatii le fac pe site-uri de dating

Desi uneori un cont pe site-uri de dating poate parea reteta 100% de succes pentru o viata sociala perfecta, realitatea este ca foarte multi dintre barbatii cu profiluri pe site-uri de anunturi matrimoniale inca se plang ca nu primesc raspunsuri la mesaje si ca nu reusesc sa isi gaseasca perechea potrivita.

Pentru a nu dezvolta frustrari legate de eventuale respingeri sau de lipsa de atentie din partea femeilor care folosesc site-uri de dating, iata care sunt greselile pe care majoritatea barbatilor le fac si pe care ar trebui sa le evite.

-Contacteaza fiecare femeie vazuta. Desi multe profiluri ale femeilor care utilizeaza site-uri de dating reprezinta o adevarata ispita, e bine sa fiti realisti si sa nu trimiteti mesaje fiecarei femei tinere si sexy pe care o vedeti, mai ales daca nu aveti nimic in comun cu ea. Ideal ar fi sa incercati sa va axati pe persoane cu care aveti trasaturi comune, pornind de la varsta, si terminand cu precupari sau hobby-uri si interese comune.

– Se lauda excesiv. E ok sa fii o persoana cu incredere in sine, insa atentie sa nu deveniti un laudaros sau o persoana aroganta. Indiferent ca aveti o cariera de succes, o casa si o masina scumpa, ca va imbracati bine, evitati sa mentionati toate acestea in profilul de matrimoniale. Puteti mentiona lucruri de care sunteti mandru, insa fara sa va laudati.

-Vorbesc despre sex in profil. Daca ceea ce va doriti este o relatie serioasa, incercati sa nu mentionati “sex” nicaieri in profilul propriu. Va parea ca singurul motiv pentru care sunteti pe un site de dating este sa va gasiti partenere de sex.

– Comenteaza aspectul femeii la primul mesaj. E frumos sa complimentezi o femeie, insa gasiti ceva mai de substanta din profilul sau, decat picioarele frumoase sau fundul perfect. E posibil sa aveti, astfel, mai multe sanse de a intra in vorba.

– Fac lista defectelor inacceptabile. Desigur, cu totii avem lucruri pe care nu le-am accepta la un potential partener, insa nimeni nu va vrea sa raspunda la mesajul unei persoane care pare extrem de critica. Limitati-va la a trece lucrurile cu adevarat grave – consumul de droguri sau de alcool – urmand sa discutati ulterior ce altceva va displace.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog