Afla daca alunitele tale sunt un motiv de ingrijorare in urma unei dermatoscopii intr-o clinica moderna

In comparatie cu alte vizite medicale, vizita la un cabinet de dermatologie dintr-o clinica cu medici specialisti buni nu este atat de inspaimantatoare. Ceea ce poate sa aduca anumite tulburari emotionale este rezultatul vizitei, constatarea unor alunite care nu arata prea bine sau a unor boli de piele destul de grave. Dermatologul analizeaza din toate punctele de vedere pielea pacientului si stie daca viata acestuia este pusa in pericol sau nu. Una dintre procedurile cele mai comune de depistare a alunitelor care sufera modificari in timp si sunt periculoase este cartografierea.

Cunoscuta si sub numele de dermatoscopie, cartografierea alunitelor este o procedura simpla, nedureroasa, o analiza microscopica prin care se urmaresc anumite modificari la nivel celular. Analiza microscopica este completata de urmarire digitala si de tratament pentru alunitele care au probleme. Prin dermatoscopie se asigura o observatie foarte detaliata a fiecarui element al unei alunite, de la forma, la culoare, tipul de celule din ea. Dupa o anumita perioada alunitele pot fi analizate pentru a se vedea daca au intervenit modificari, poate fi realizata comparatia in timp real. Avantajele dermatoscopiei sunt date de precizia stabilirii unui diagnostic, de calitatea observatiei si de procedura foarte simpla si atraumatica.

La Clinica Hebra Dermatologie pacientii care suspecteaza ca au alunite care pot fi parte din melanom, semne clare ale acestuia pot apela la o astfel de procedura, medicii dermatologi cu experienta vasta si specializari identifica eventualele anomalii mai usor. Prin echipamentele din dotare si expertiza medicilor care lucreaza la clinica fiecare pacient are sansa la o vindecare mai rapida si la un diagnostic si tratament specific bolii dermatologice de care sufera.

Procedura de cartografiere nu dureaza mult, pacientii primesc explicatii la fiecare pas facut de medic, toata dermatoscopia se realizeaza fara anestezie locala sau alte interventii traumatice la nivel cutanat. Dupa cateva minute bolnavul stie clar daca e cazul sa se teama sau nu in privinta unor alunite mai ciudate si daca un tratament este bun sau nu.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog