Alege centrale termice in condensatie si ai confortul maxim dorit in locuinta la orice ora

centrale-termiceConfortul in locuinta nu mai e demult un lux. Ca e vorba de casa sau de apartament, caldura si apa calda sunt o necesitate, mai ales daca e vorba de o familie numeroasa si de o igiena riguroasa. In multe orase din tara CET-urile inca mai functioneaza, insa costurile cu incalzirea si apa calda sunt cu mult peste asteptari iarna de iarna. Tot mai multa lume si-a montat in ultimii ani centrale termice de apartament mai mult sau mai putin performante pentru a-si asigura un minim de confort cu o investitie minima si facturi mult mai mici la incalzire. Spre deosebire de incalzirea centralizata prin intermediul CET, incalzirea cu ajutorul unei centrale termice obisnuite aduce mai multe avantaje.

In primul rand ai caldura cand doresti, eviti situatiile in care chiar si in martie, cand afara sunt 20 de grade, caldura mergea fara probleme si aveai aceleasi facturi monstruoase chiar si la inceput de primavara. In al doilea rand, apa calda menajere si caldura data de centrale termice de apartament este la temperatura dorita tot timpul, nu exista pierderi, se poate regla foarte usor in functie de anotimp si de necesitati. In al treilea rand, dupa montarea unei centrale termice investitia se recupereaza rapid, nu mai e nevoie de alte piese sau accesorii, in cutia centralei gasiti tot ce aveti nevoie la instalare, sunt destule firme care sa asigure instalare conform normelor de siguranta in vigoare. De asemenea, centralele termice de apartament nu consuma energie electrica foarte multa, sunt silentioase, au randament foarte bun, va ajuta sa economisiti imens si sa nu faceti rabat de la confort. Daca nu ai inca centrala si te intrebi ce fel de centrala sa alegi trebuie sa stii ca ai cam doua mari alternative: ori cumperi centrala termica electrica ori cumperi centrale termice pret mai mare in condensatie. Cele mai bune sunt de departe centralele termice in condensatie. Desi e vorba de centrale termice pret mult mai mare decat al celor obisnuite, primele tipuri aparute, caracteristicile lor si intelegerea acestora va ajuta sa va dati seama rapid ca banii dati pe ele merita.

Primul mare avantaj al centralelor termice de acest tip este randamentul ridicat, dublat de consumul infim de energie electrica, comparativ cu o centrala electrica. Caldura este recuperata din condens, randamentul ajunge si la 109%, spre deosebire de aproape 94% la centralele clasice. Se consuma mai putin gaz, confortul este acelasi in locuinta, facturile la gaz sunt mult reduse. Durata de viata mai mare, garantia de pana la 15 ani de functionare pentru centrale termice condensare, materialele mult mai buna si tehnologia de ultima generatie din interiorul lor justifica preturi centrale mai ridicate. Daca v-au convins acestea avantaje puteti sa va cumparati oricand o centrala termica in condensare de la Berluni, magazin online cu preturi centrale excelente si un raport calitate pret foarte bun. Centralele vandute de Berluni au garantie doi ani, protejeaza mediul, au caracter ecologic, consuma putin gaz, randamentul lor e de pana la 108%. Gazele de ardere sunt racite puternic, apoi are loc condensarea vaporilor si caldura este recuperata din acest proces de condensare, consumand mai putin gaz pentru incalzirea apei.

Alt avantaj al centralelor in condensatie de pe site-ul Berluni tine de tuburile din materiale rezistente la coroziune si legatura foarte buna a centralei pe gaz la cos. De asemenea pe website-ul oficial Berluni veti putea cumpara centrale termice la preturi corecte, se respecta normele tehnice de instalare si autorizare sau reparare, produsele sunt originale, primesc garantie si service autorizat. Livrarea este gratuita in toata tara la comenzile online, kitul de evacuare este gratuit, inclus in pachet, returul e posibil in 14 zile, se poate executa montaj autorizat, se ofera si service si post-garantie de cea mai buna calitate. Berluni are si autorizatii de functionare ISCIR, iar preturile si beneficiile fiecarui tip de centrala pot fi comparate foarte usor cu ajutorul unui comparator online.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog