Aparatul dentar – o alegere sanatoasa

aparat-dentar-ceramicSe intampla nu doar o data ca atunci cand mergi la medicul dentist sa ai parte de momente frumoase dar si de momente neplacute, deoarece in viata, nu toate aspectele sunt favorabile. Iar vizita la stomatolog inseamna tratarea unei afectiuni. Ei bine, asta presupune sa lasi in urma raul si sa dai de bine, cel putin in ceea ce priveste sanatatea dintilor. Una dintre cele mai neplacute intamplari de care am putut avea parte la medicul dentist, a fost sa se opreasca curentul in tot cartierul in timp ce stomatologul incerca sa imi ataseze cu delicatete o proteza dentara. Din pricina lipsei de curent, am ramas cu lucrarea neterminata, iar cand am revenit pentru finalizarea ei, aceasta nu a mai putut fi facuta cu aceeasi perfectiune, prin urmare, am si in ziua de azi probleme la dantura.

Dar sa lasam totul in urma si sa vorbim de lucruri placute, precum Clinica Trident, care m-a facut de multe ori sa ma intreb cat costa un aparat dentar, in special un aparat dentar fix sau un aparat dentar mobil. Iar intrebarea m-a facut sa ajung si la aparat dentar ceramic, ce se presupune ca este foarte bun. Un aparat dentar fix sau un aparat dentar mobil, cu siguranta stie cam toata lumea ce presupune, dar un aparat dentar ceramic, mai putin. Iata ca in prezent aparatele dentare sunt tot mai intalnite iar oamenii uita de rusinea de a le purta in favoarea sanatatii si a esteticii dentare. Purtatul unui aparat dentar, nu inseamna doar frumusete, ci si sanatate, avand in vedere ca o dantura sanatoasa inseamna si o muscatura sanatoasa si posibilitatea unei alimentatii corespunzatoare.

Pentru un tratament potrivit, am ales montarea unui aparat dentar la Clinica Trident, dar cat costa un aparat dentar nu m-am intrebat pana nu am ajuns acolo. Preturile variaza si din cate am inteles un aparat dentar ceramic ar fi cea mai buna alegere. Problema vine odata cu igienizarea de dupa montarea aparatului, care ocupa destul de mult timp, dar dupa scurgerea celor 24 de luni, cu siguranta nu voi mai avea motive decat de zambet pentru alegerea facuta.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog