Arta fotografica si pasiune

Aparatul foto perfect nu exista. De asemenea nu exista nici obiectivul perfect. Asadar este inutil sa pierdeti timpul cautand pe site-uri tot felul de comparatii si descrieri de produse care vi se pare ca seamana cu aparatul ideal si cu care sa obtineti imagini ideale. Incercati pe cat posibil sa nu cadeti prada mesajelor publicitare sau de marketing, care incearca sa va vanda un produs anume recomandu-l drept produsul perfect.

Perfectiunea unei imagini nu o da niciodata aparatul pe care il folositi, ci emotia surprinsa si mesajul pe care il transmite o fotografie anume, iar asta este esenta muncii unui fotograf bun, asa cum este Gabriel Comanescu. Am inceput sa citesc despre fotografie din pasiune si fara sa stiu foarte multe despre dotarile tehnice de care as avea nevoie, dar vrand mereu sa invat, Asa am descoperit munca unui fotograf exceptional, pe numele sau Gabriel Valentin Comanescu, un artist tanar dar pentru care arta fotografica este cu siguranta un mod de viata. Comanescu Gabriel reuseste, asadar, sa surprinda in imaginile sale emotia pura a fiecarui moment sau trairile fiecarui personaj, gasind frumosul in orice personaj si in orice ipostaza.

Fotografiile semnate de Comanescu Gabriel pot aminti de momentele cele mai importante si mai incarcate de emotie din viata, botez, cununie, sau pot fi poze de familie, poze de stare, portrete superbe care sa aminteasca de noi intr-un anumit moment al vietii.

Pentru ca portretele sunt o pasiune a mea mai veche, imi place sa privesc colectii de astfel de lucrari, iar la Gabriel Valentin Comanescu am gasit cele mai inspirationale portrete, pline de emotie si traire. O parte foarte mica din fotografiile sale se regasesc pe site-ul de Fotograf Gabriel Comanescu insa si pe contul sau de Facebook Gabriel Comanescu Fotograf.

Pe site-ul de fotograf Gabriel Comanescu se afla nu doar munca artistului ci si o sectiune Gabriel Comanescu Biografie, locul unde intelegi pasiunea din munca sa si pasiunea pentru arta fotografica.

Si tot din pasiune pentru munca sa, Comanescu se ocupa si de sectiunea de blog de pe site, in care impartaseste din experienta sa si artistilor in devenire, cu sfaturi simple si usor de aplicat pentru a reusi fotografii artistice de exceptie.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog