Canapeaua extensibila – solutia ideala de mobilare pentru spatii mici

canapele-extensibileApartament mic, familie mare, buget redus… acestea fiind datele problemei, gasiti solutia cea mai convenabila pentru mobilare! Cea mai rapida rezolvare si bazata pe experienta personala si nu numai, este sa ne orientam catre segmentul de canapele extensibile ieftine.

Orice magazin traditional sau online are in oferta sa canapele extensibile, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Mai dificil va fi sa gasim canapele extensibile ieftine, dar nu imposibil, pentru ca exista si astfel de site-uri cu oferte dintre cele mai impresionante. Unul dintre acestea este Acaju.ro, unde oferta de pret canapele extensibile este irezistibila. Si daca mai adaugam ca odata cu pretul convenabil gama de canapele extensibile ieftine vine la pachet si cu confort si calitate, ceea ce se traduce printr-un somn sanatos, se pare ca avem rezolvarea cea mai aproape de ideal a problemei de mai sus.

Solutie salvatoare atat pentru camera de zi cat si pentru camera copiilor, ideea de a folosi canapele extensibile aduce in primul rand economie de spatiu si apoi economie la bani.

Spre exemplu intr-un apartament de doua camere pe care vom incerca sa il amenajam si mobilam folosind mobila ieftina de la Acaju, astfel incat sa poata fi locuit de o familie tanara cu doi copii, putem opta pentru un coltar extensibil in living, care seara sa devina pat „matrimonial” pentru camera parintilor. Orientativ, oferta de pret canapele extensibile in acest segment poate incepe de la 1699 ron, pentru un coltar cu lada de depozitare pentru lenjerie. Preturile variaza in functie de model dar si de dimensiuni.

Pentru camera copiilor, putem opta pentru o canapea extensibila de trei locuri, care in timpul zilei se poate plia permitand celor mici sa se joace in voie sau sa aiba loc suficient pentru a-si face temele sau orice alta activitate prefera (sa invite prieteni, sa danseze etc). O alta varianta – daca spatiul permite – este sa optati pentru doua canapele de doua locuri, cu dimensiuni mai reduse si pe care seara le puteti transforma in paturi pentru adolescenti, cu dimensiuni de 90×200 cm. Puteti gasi atat variante cu lada de depozitare cat si fara lada, iar gama de modele si culori este foarte variata, ideal de adaptat in orice stil de interior.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog