Cand alegi tipul de parchet pentru renovarea casei

parchetMulti fac marea greseala de a alege parchetul pe care si-l doresc in casa, abia dupa ce au ales design-ul pentru pereti si au si inceput lucrarile sau poate chiar le-au finisat. Trebuie sa mentionam faptul ca pentru un design interior complet, in care sa se combine armonios nuanta peretilor, obiectele de decor si parchetul, este foarte important sa inceapa renovarea de la un proiect de design integral, unde alegerea parchetului reprezinta unul dintre primii pasi.

De ce este atat de important sa alegi un parchet inainte de a incepe renovarea propriu-zisa? In primul rand, deoarece parchetul ocupa o suprafata destul de mare din intreaga casa, de aceea nu ignora acest aspect. Urmeaza sa mergi pe pardoseala, poate, urmeaza sa pui ceva pe parchet, covoare sau oricare alte asternuturi, care sa faca parte din decorul complet al casei. Alegerea unui parchet este o decizie nu doar din punct de vedere al design-ului, dar si al confortului. Nu uita acest lucru. Poti opta pentru parchet laminat sau pentru parchet stratificat. Parchetul stratificat este mult mai solid decat cel laminat, de aceea, daca, de exemplu, ti-ar placea sa se vada bine pardoseala in casa ta, atunci ar fi bine sa optezi pentru un parchet de calitate superioara.

Alegerea parchetului trebuie sa fie in concordanta cu alte detalii ale design-ului casei, in primul rand, in concordanta cu nuanta peretilor si mobilierul din casa. Unele elemente ale mobilierului ar putea sa se piarda in decor, daca culoarea parchetului este mult prea asemanatoare cu culoarea lor. Parchetul trebuie sa formeze un contrast, unul nu prea strigent, unul calm si placut, el trebuie sa accentueze nuanta peretilor si obiectele de decor din casa. Mai multe modele de parchet puteti vedea pe deltastudior.ro, unde puteti apela si la consultanta unui specialist in domeniu.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog