Cand nu ai timp si vrei sa faci economii cumperi accesorii auto online

discuri-franaPrima data cand mi-am cumparat masina pe care o am si astazi am avut oarecare reticente in privinta costurilor de exploatare si al functionarii ei. Masina nu era prea scumpa, dar piesele si service-ul puteau sa-mi puna capac. Inca din primele zile am cautat cele mai bune oferte online si am dat intr-un final de discuri frana pe AutoAtu.ro si o multime de alte piese originale pentru autoturismul cumparat.

Ce mi-a placut la AutoAtu a fost ca am avut de unde sa aleg discuri frana sau ce piese mi-au mai trebuit, preturile au fost bune, livrarea rapida si comanda foarte simpla. Discurile de frana mi-au facut figura de multe ori, s-au uzat, auzeam zgomote ciudate in timpul mersului, simtem vibratii cand manevram volanul, franarea nu mai era sigura, asa ca am tot cautat si am ajuns sa cunosc bine cele cateva locuri din online de unde poti cumpara oricand discuri frana ieftine. AutoAtu a fost printre putinele magazine online cu pret disc frana foarte bun in raport cu specificatiile tehnice ale produselor, pe autoatu am gasit discuri frana speciale pentru modelul meu de masina, am economisit si ceva bani in service, pentru ca am venit cu discuri frana ieftine cumparate de mine de la AutoAtu. Impreuna cu discurile de frana am schimbat si placutele, per total am platit un pret disc frana foarte mic in comparatie cu alte oferte din online, colaborarea directa cu producatorii a firmei AutoAtu a facut ca pretul final sa fie sensibil mai mic decat cel al altor magazine online asemanatoare.

Navigarea pe site a fost usoara si rapida, am cautat produsele in functie de coduri speciale sau de denumire, consultantii m-au ajutat sa cumpar doar articolele de care aveam nevoie si mi-au explicat ce inseamna fiecare detaliu din descrierea de pe site. Am primit piesele solicitate atunci cand aveam nevoie de ele, rapid, prin curierat, am putut verifica coletele sa vad daca ceea ce am comandat este si in cutie, serviciile AutoAtu au fost ireprosabile, mi-am putut inlocui rapid elementele din sistemul de franare pentru o siguranta mai mare in trafic sau la drum lung.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog