Cand se schimba ambreiajul sau piese din acest sistem si de ce avem nevoie de un kit ambreiaj skoda?

kit-ambreiaj-skodaPer total masina din garajul nostru este un mecanism destul de simplu, dar si foarte complex daca este sa ne uitam dincolo de capota. Printre piesele care se schimba cel mai des si care influenteaza performanta autoturismului se afla si una numita ambreiaj, un intreg sistem ce permite obtinerea unei viteze mai mare de rulare. La o revizie in care se va inlocui parte din sistemul de ambreiaj aveti nevoie de un kit ambreiaj skoda, adica un set de piese care contine placa de presiune metalica, un disc cu suprafata de frecare si rulmenti.

Daca acceptati inlocuirea lor din stocul serviceului unde va prezentati cu masina s-ar putea sa platiti mai mult, asa ca e bine sa va luati un astfel de kit ambreiaj skoda dintr-un magazin online care acorda si reduceri la diverse modele si in functie de volumul comandat. Prin schimbarea unor parti din ambreiaj se asigura o transmisie mult mai buna a rotatiei volantei direct axului din cutie. Cauzele cele mai frecvente ale inlocuirii unor piese de la ambreiaj tin de uzarea materialului sub actiunea frictiunii, uzura care apare atunci cand discul merge la o alta rotatie decat cea a volantei. Ambreiajul uzat incepe sa alunece, contactul dintre disc si volanta este imperfect, iar la trecerea la viteza a doua sau a treia motorul se tureaza si ramane pe loc. Pe de alta parte, un ambreiaj neingrijit devine lipicios, adica nu de decupleaza de volanta in mod complet. De regula avem nevoie sa schimbam piese din ambreiaj si ambreiajul cam la 100.000 de km parcursi.

Imediat dupa ce aveti piese noi si ambreiaj nou veti avea o siguranta mai mare la drum, veti simti cum se manifesta motorul si masina cand actionati ambreiajul si veti putea obtine performantele dorite fara nicio problema. Diverse kit-uri ambreiaj puteti gasi oricand la depozitul auto online, magazin virtual cu piese si accesorii pentru toate marcile de masini de la noi din tara. Preturile sunt potrivit pentru orice buzunar, aveti consultanta gratuita la achizitionare si livrare rapida, prin curierat rapid.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog