Cauti un apartament in Bucuresti? Ce sa alegi: unul nou sau vechi?

Pentru orice roman, cumpararea unui apartament este un pas important, deoarece reprezinta si o investitie financiara pe masura, dar, mai ales, deoarece este un pas important spre consolidarea familiei, spre amenajarea unei locuinte proprii si, evident, reprezinta trecerea de la o etapa a chiriei, la una in care are propria casa. Daca doriti sa va cumparati un apartament in Bucuresti, atunci, cu siguranta, aveti nevoie de o serie de sugestii si sfaturi pe care sa le urmati, pentru a va gasi locuinta potrivita in capitala.

In primul rand, trebuie sa incepeti cu stabilirea bugetului maxim. Acest buget trebuie stabilit in functie de preturile care sunt momentan pe piata, dar, mai ales, in functie de tipul apartamentului pentru care optati. Cautati apartamente noi Bucuresti sau apartamente vechi? Cu siguranta, fiecare dintre cele doua tipuri prezinta avantaje si dezavantaje. Dar, din moment ce deja sunteti pregatiti sa investiti o suma de bani intr-un apartament, atunci va recomandam sa optati pentru apartamente noi Bucuresti.

In primul rand, atunci cand optati pentru apartamente noi Bucuresti trebuie sa intelegi si faptul ca pretul mai mare este determinat de calitatea imobilului, amplasare, numarul de camere pe care il are apartamentul etc. Avantajul cel mai important pe care il aveti cu un apartament nou este ca nu veti mai avea nevoie sa investiti in renovari sau reparatii. Nu va lasati abandonati iluziei ca un apartament renovat recent intr-un bloc mai vechi nu va avea atat de multe cheltuieli de intretinere.

Acest lucru nu este deloc adevarat, in primul rand, deoarece blocurile vechi, inevitabil, vor determina la un anumit moment niste cheluieli suplimentare. Un bloc nou este unul in care veti primi apartamentul renovat, in cele mai bune conditii, cu numeroase avantaje, cum ar fi loc de parcare, loc de joaca pentru copii, spatii comune bine intretinute etc.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog