Ce e mai avantajos? Transportul cu avionul sau cu autocarul?

autocar-angliaSa calatoresti este foarte placut daca alegi un mijloc de transport confortabil si sigur, cat mai ieftin si cu niste conditii de transport de cea mai buna calitate. In general turistii au la dispozitie doua variante: transportul pana la destinatie cu avionul si cel cu autocarul. Transportul international de persoane cu avionul este mai rapid, insa implica niste costuri superioare celor care sunt cerut daca alegeti autocarul, confortul este sporit in avion, exista si servire, poti vedea filme, poti asculta muzica, poti merge la toaleta.

Toate aceste facilitati le gasiti insa si la un autocar Anglia, impreuna cu aerul conditionat si scaunele rabatabile, locul pentru bagaje destul de incapator. Si daca tot am amintit de bagaje, la avion se plateste destul de mult si depinde de numarul de kilograme, la autocare ai gratuit pana la 45 kg de transportat in locul special pentru bagaje. Cu autocarul poti sa ajungi in mai multe ore la destinatie, dar ai la dispozitie suficient timp pentru a admira natura si orasele prin care treci, se mai fac si popasuri, se ofera mancare gratuita, depinde si de firma care se ocupa de transportul cu un autocar Anglia. Si la transportul cu avionul, si la cel cu autocarul se ofera reduceri, ele sunt mai mari insa la autocar. Cursele firmelor care au autocare sunt dese, la finalul calatoriei esti lasat foarte aproape de locul unde trebuie sa ajungi, cu avionul trebuie sa ai masina, sa cauti un taxi pe aeroport ca sa ajungi la locuinta. Preturile biletelor de avion sunt sensibil mai mari fata de cele pentru autocar, insa ambele se pot achizitiona si rezerva online fara probleme.

Alta diferenta intre autocar si avion tine si de siguranta in timpul calatoriei. Stim prea bine ca avioanele sunt foarte nesigure, oricand te poti trezi cu un terorist care deturneaza avionul si il prabuseste. Spre deosebire de ele, autocarele ofera mai multa siguranta, pasagerii nu au de ce sa se teama, nu sunt atatea pericole pe sosele cum sunt in aer, unde si o simpla pasare poate face avionul sa se prabuseasca fix in ocean sau in zone muntoase greu accesibile. Nu in ultimul rand autocarele sunt mult mai prietenoase, poti comunica mai usor cu cei care se deplaseaza in aceeasi directie, in avion e o oarecare rigoare in timpul zborului pentru ca e si foarte periculos sa te afli la cateva mii de kilometri altitudine.

Pana la urma, mai avantajos pare a fi transportul cu autocarul, din motivele enumerate mai sus. Depinde insa de fiecare turist, de cat de curajos este si cat de mult isi doreste experiente noi, cum este si zborul cu avionul.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog