Ce este un tipster?

Lumea pariurilor sportive nu mai este demult un cerc inchis, la care au acces doar pariorii profesionisti sau cunoscatorii reali in materie de pariuri. Datorita accesibilitatii foarte mari a caselor de pariuri, atat a celor clasice pe care le gasiti peste tot, cat si a celor online, oricine poate astazi sa parieze pe competitii sportive dintre cele mai variate.

Mai mult decat atat, pentru cei care au nevoie de sfaturi sau de ideile unor profesionisti in materie de pariuri, exista site-uri de ponturi pariuri sportive, asa cum este si Pariori.ro, care va pot oferi indrumare de calitate si idei sau ponturi care adesea se dovedesc extrem de profitabile. Site-urile de ponturi pariuri precum Pariori.ro lucreaza cu tipsteri de top din lumea sportului, care propun pariorilor ponturi pariuri sportive, pe care acestia le pot include in pariurile zilnice.

Inainte de toate este foarte important sa stim ce este un tipster. Un tipster este acea persoana specializata pe un sport anume, sau chiar pe o liga anume (vezi cazul tipsterilor din fotbal). Tipsterul stie toti jucatorii, mizele, este mereu la curent cu toate informatiile si urmareste toate meciurile care tin de sportul pe care este specializat. Treaba sa este aceea dea face o serie de analize inaintea fiecarui meci, astfel incat sa poata face pronosticuri interesante si sa gaseasca pariuri cat mai bune pe casele de pariuri online si apoi sa recomande asta jucatorilor, sub forma de ponturi pariuri.

Desi in Romania acest “job” este inca la inceput, exista site-uri de ponturi pariuri sportive dintre cele mai apreciate, asa cum este si Pariori.ro, unde puteti gasi ponturi din partea unora dintre cei mai renumiti tipsteri care se ocupa de sporturi diverse, fotbalul fiind favorit in general.

A castiga la pariuri sportive presupune o buna documentare, o buna cunoastere a echipelor si campionatelor, si evaluarea cat mai corecta a conditiilor de joc, precum si analiza statisticilor legate de un anumit eveniment sportiv, astfel incat pariurile sa fie intotdeauna facute in cunostinta de cauza si nu bazandu-va pe intuitie sau “la ghici”. Timpul pe care l-ati putea petrece cu astfel de activitati va este economisit tocmai cu ponturile extrem de utile ale tipsterilor Pariori.ro. Puteti astfel sa petreceti doar cateva minute citind rubrica de ponturi pariuri si veti sti care sunt meciurile recomandate sis a aveti cateva pronosticuri de la care sa porniti.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog