Cele mai bune preturi pentru casa visurilor tale

Gandit special pentru altfel de bucuresteni, Greenfield Baneasa propune echilibrul perfect intre o viata mai sanatoasa si una dinamica, urbana, tipica unei capitale europene. Locuitorii din cartier Greenfield Baneasa fac mai multa miscare, respira aer mai curat si se trezesc dimineata in fosnet de frunze si triluri de pasari pe fundal. aici in cartierul imbratisat de padure, ai la dispozitie cea mai spectaculoasa locatie din Bucuresti. Aici ai toate avantajele unui stil de viata sanatos, la un pret avantajos si in acelasi timp esti in sectorul 1 al Capitalei, aproape de centrul orasului.

Locuintele sunt proiectate sa reziste la cutremure foarte mari iar regimul de inaltime al blocurilor este de P+5. Fazele proiectului in ansamblu rezidential Greenfield incep prin dezvoltarea in perioada 2007-2010 si vanzarea in proportie de 100%, avand in vedere ca se intinde pe o suprafata de 10 ha. in cele 5 cartiere: Rubin, topaz, Blue, Onix si Quartz) locuiesc deja peste 1.500 de “altfel de bucuresteni”. a doua faza a proiectului, Cartier Greenfield Baneasa este Cartierul salcamilor, dezvoltata in perioada 2014-2016, care se intinde pe o suprafata de 7 ha si cuprinde 35 de blocuri cu 924 de apartamente cu una, doua, trei si patru camere. Peste 95% din totalul locuintelor disponibile aici au fost deja contractate, iar in prezent Cartierul salcamilor numara peste 1.500 de locuitori. a treia faza, Cartierul Platanilor ce face parte tot din ansamblu rezidential Greenfield, este dezvoltata in perioada 2016-2017 si cuprinde apartamente cu 2, 3 si 4 camere. in cadrul noii dezvoltari, un important punct de atractie il constituie Parcul Platanilor, care se va intinde pe o suprafata de 6.000 mp si va cuprinde locuri de joaca, teren de sport multifunctional, zona de fitness si zona de recreere, toate la un pret foarte bun. in viitorul apropiat este planificata dezvoltarea zonei Greenfield Plaza in suprafata de 10.400 mp, care va oferi locuitorilor servicii si facilitati recreative complete, incluzand un SPA, piscina acoperita si descoperita, terenuri de tenis, terenuri de sport, gradinita, scoala, restaurant, supermarket si banca.

Ansamblul rezidential Greenfield Baneasa pune la dispozitia locuitorilor din complex transport zilnic. Microbuzele din cartier Greenfield Baneasa circula pe rutele Greenfield – Mall Baneasa (tur – retur), Greenfield – Metrou Pipera (tur – retur), Greenfield – Metrou aviatorilor (tur – retur).

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog