Cheratina, clips sau microring? Variante de extensii de par pentru o coafura perfecta

extensii-parFemeile stiu sa fie frumoase in orice imprejurare. O coafura mai deosebita, articole vestimentare si accesorii alese in functie de evenimentele la care participa, toate pot contribui la o imagine de invidiat. Modul cum arata parul unei femei spune foarte multe despre ea, de aceea doamnele si domnisoarele il ingrijesc in permanenta si au grija sa il „ajute” sa arate impecabil chiar daca mama natura nu a fost asa de darnica. Una dintre cele mai populare tehnici prin care se poate obtine un par superb fara prea mare efort consta in aplicarea de extensii de par.

Extensiile de par sunt din par natural, au diverse culori si nuante care se adapteaza perfect la parul celei care le poarta, pot avea diverse lungimi, sunt rezistente si se pot accesoriza exact asa cum isi doreste domnisoara sau doamna care le va purta. Exista extensii de par banda, cu clips, cheratina sau microring, fiecare cu avantajele sale. Cele mai populare si cel mai simplu de aplicat sunt cele tip clips, pe care le puteti vedea si cumpara aici. Extensiile cu clips sunt flexibile la nivelul aplicarii, se pot da jos oricand, intretinerea lor e foarte simpla, nu e nevoie sa te deplasezi pana la salon, nimeni nu isi va da seama ca sunt purtate pentru ca se prind in asa fel incat parul dvs. va acoperi zona de prindere.

Coafurile pot fi realizate mult mai usor in prezenta unor extensii, sunt de preferat cele din par natural disponibile si aici, se pot vopsi foarte simplu pentru a fi la nuanta cu parul dvs. Alta varianta la moda sunt cele microring, care se aplica la rece, insa acestea trebuie reaplicate la cateva luni pentru ca nu sunt permanente. Acest fapt este si un avantaj pentru ca firele de par de care se prind nu se subtiaza si radacinile nu au de suferit. Aplicarea lor este simpla, inelele din dotare se strang cu un aparat special, asigurand o fixare foarte buna la nivelul firelor de par. Spre deosebire de cele cu clips, cele microring se aplica doar la salon.

Mai exista si extensiile cu cheratina, care se aplica la cald, foarte populare si ele, sunt foarte rezistente, se aplica destul de greu si doar la salon pentru ca ai nevoie de experienta in manipularea lor. Dupa patru sau cinci luni trebuie reaplicate, este necesar un chit special de aplicare, insa aspectul lor e natural, parul se prinde in cate moduri ai nevoie, sunt invizibile.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog