Corturi de camping

Activitatile outdoor cer o investitie destul de frumusica atunci cand vine vorba de corturi camping, si desigur ca acestea trebuie alese in functie de nevoi cat si de locul in care dorim sa le folosim. In prezent apar tot mai multi pasionati de munte, de natura, iar acestia nu se multumesc oricum sau cu orice, ci ei doresc sa traiasca totul la maxim oricat de mici ar fi temperaturile la altitudini mari.

Desigur ca nu este indicat pentru turistii neexperimentati sa traverseze muntii pe timp de iarna, perioada cea mai buna pentru expeditii de genul fiind iulie – august, cand vremea este stabila, nu prezinta riscuri si poate daca aveti noroc beneficiati si de cer senin pentru minunatele privelisti. Totusi nu toata lumea se avanta cu cortul atunci cand vine vorba de munte, poate numai cei care au si restul echipamentului bine aranjat, iar aici ne referim la haine pentru piele, la incaltari, costumatie termoizolanta si impermeabila etc. Corturile de camping insa sunt total diferite fata de cele de munte, implicit nu prezinta rezistenta atat de severa. Daca doriti sa va achizitionati un cort de munte mult mai rezistent si sa il utilizati si atunci cand mergeti la padure sau la mare, trebuie sa fiti constienti de un singur impediment: corturile de munte nu ofera o aerisire utila, deci nu sunt compatibile cu locurile calduroase, chiar daca ne gandim ca la urma urmei este vorba de un simplu material. Acest material a devenit in cele mai complexe forme unul care ofera o izolare termica reusita si poate sa ofere confort chiar si la temperaturi cu mult peste minus zero grade.

Asadar, atunci cand mergeti sa va achizitionati un cort de camping trebuie sa fiti maleabili in ceea ce priveste parerea consilierului din magazinul de specialitate, deoarece el va sti mai bine ce anume vi se potriveste, iar daca doriti sa va achizitionati de pe un site atunci documentati-va in prealabil.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog