Cum ti-ai dori sa arate invitatiile de botez?

invitatii-de-botezBotezul copilasului tau este o mare bucurie si un eveniment important atat pentru tine, cat si pentru persoanele dragi care vor fi prezente la sarbatoare, de aceea ofera-le mesajul de invitatie intr-un mod special, prin invitatii de botez originale, care sa-i surprinda placut si sa-i faca sa admire ingeniozitatea parintilor.

Desigur, exista o multime de variante de invitatii de botez dintre care poti sa alegi. Ceea ce ti-as recomanda eu ar fi, in primul rand, sa comanzi online invitatiile de care ai nevoie. Totul este mult mai simplu, nu trebuie sa faci drumuri in plus, totul e la un click distanta si iti este livrat la timp la domiciliu. Pe langa asta, poti sa alegi chiar tu modelul de invitatie, sa gandesti textul si sa vezi mocheta inainte sa fie tiparite invitatii de botez.

Daca te-ai decis sa comanzi invitatiile de la un magazin online, trebuie sa stii si faptul ca alegerea modelului de invitatie oricum ramane o sarcina un pic dificila. Iti vor fi prezentate zeci de modele si, sincer, este greu sa alegi, deoarece ti se par toate foarte faine. Insa, nu poti sa le alegi pe toate, de aceea va trebui sa cauti design-ul cel mai potrivit pentru invitatii de botez.

Daca deja te-ai gandit la o cromatica pentru sarbatoare, de exemplu, stii in ce nuante vor fi decorate incaperile sau cum vrei sa imbraci copilasul, atunci te poti ghida dupa acele modele. Nu uita o regula elementara: pastreaza totul cat mai simplu, astfel nu vei da gres. O invitatie simpla si eleganta care ilustreaza o barza ce duce un copilas este mai mult decat sugestiva, nu crezi? Decizia iti apartine, de aceea, spor si inspiratie!

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog