Cumpara piese auto originale vw si vei avea o masina cu performante garantate

piese-auto-originaleMasinile mai pretentioase, cum este de exemplu un VW, au nevoie in permanenta de revizii si de piese schimbate pentru a putea rula in conditii de siguranta si a respecta standardele de performanta promise de producatori. Spre deosebire de marcile mai putin cunoscute, care nu ridica mari pretentii cand vine vorba de piesele schimbate, VW recomanda doar piese auto originale vw atunci cand aveti de gand sa inlocuiti una din cele uzate, piese de o calitate superioare si cu preturi, evident, mai mari.

Desi preturile va pot speria la inceput si ati fi tentati sa cumparati piese aftermarket, trebuie sa va ganditi de doua ori inainte de a renunta la piese auto originale vw. Pe de o parte, daca vorbim de piese auto originale atunci stim ca sunt testate, corespund standardelor de calitate, se potrivesc perfect tuturor marcilor pentru care au fost facute, au fost proiectate si realizate in aceeasi fabrica unde a iesit de pe banda de productie si masina dvs. Pe de alta parte, piesele originale rezista mai mult timp, fac fata uzurii mai usor, siguranta la volan e mai mare cu astfel de piese inlocuite, aveti garantie extinsa si puteti inlocui piesele defecte chiar la reprezentante, acolo unde de obicei si gasiti piesele tip OEM.

Ca sa faceti ceva reduceri puteti sa comandati piese auto si online, de la reprezentanta sau din magazine online ca stoauto, care comercializeaza piese originale produse chiar de cei care au lansat pe piata diverse modele de masini. La STOAUTO catalogul online este structurat pe branduri si marci de masini, piesele sunt usor de gasit, exista detalii in pagina fiecareia, livrarea se realizeaza rapid, prin curierat, orice intrebare aveti o puteti adresa echipei de consilieri la orice ora. In plus, puteti profita si de reducerile periodice si promotiile interesante oferite de stoauto la mai toate categoriile de piese auto.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog