De ce sa optezi pentru etichete autocolante personalizate pentru o promovare desarvasita

etichete-autocolanteFie ca este vroba despre un nou proiect sau pur si simplu despre promovarea firmei, sa optezi pentru etichete autocolante este, intr-un mediu publicitar, o promovare de calitate. Foarte multi ignora posibilitatea realizarii unor etichete autocolante personalizate si impartirea lor participantilor unui eveniment pe care il organizeaza sau impartirea acestora membrilor firmei la care activeaza. Si motivul e unul simplu: foarte multi specialisti in promovare nu vad sensul investitiei financiare pentru etichete autocolante.

Asta este, desigur, o perceptie limitata, ba chiar eronata. Exista un mare avantaj al oferirii de etichete autocolante personalizate. Acesta este reprezentat de faptul ca individul care va primi aceasta eticheta, mai mult ca sigur o va lipi undeva. De cele mai multe ori este vorba despre agenda lor, pe care aduna tot felul de etichete autocolante. De fiecare data cand va vedea agenda sa, individul va vedea si eticheta. De fiecare data cand alti oameni din jurul lui ii vor vedea agenda, vor vedea si eticheta. Acesta este un impact de durata, cand alti indivizi ajung, in mod subtil, sa promoveze imaginea ta.

Daca te-ai decis ca doresti sa realizezi si tu etichete autocolante personalizate, ai putea sa apelezi la ajutorul si la serviciile celor de la tipografia digitala HeadPrint. Pe site-ul acestora poti gasi cateva aspecte importante de care sa tii cont cand doresti sa faci etichete autocolante. In primul rand, trebuie sa fie un desen grafic de inalta calitate, iar pe margini trebuie sa fie un bleed de 3mm, de asemenea poti opta pentru laminare mata sua lucioasa.

Tipografia digitala HeadPrint ofera o serie intreaga de servicii personalizate, iar pe site-ul acesteia gasesti si un calculator special al pretului produselor pe care vrei sa le realizezi, in functie de mai multe criterii.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog