De unde sa cumperi piese pentrul bmw-ul tau

piese-auto-bmwExista foarte multe site-uri de unde poti achizitiona piese camioane, dar nu toate pot fi de incredere. Peste tot se comercializeaza piese auto BMW, piese auto Ford, piese auto VW sau orice alt tip. De fapt, cele mai multe magazine online nu fac decat sa aiba o gama cat mai variata de produse, indiferent ca sunt pe stoc sau ca se pot comanda pe baza de plata in avans, cu comanda in prealabil inscrisa pe site.

Ca sa soliciti o piesa, de regula site-urile mari precum autofarm.ro au un formular foarte specific, unde trebuie sa treci si toate datele masinii, cat si tipul piesei de care crezi ca ai nevoie si multe alte criterii. Poti intra si in sectiunea de contact pentru a primi sfaturi sau indrumari de achizitie in cazul in care nu te pricepi deloc. Iar daca vrei sa iti achizitionezi o masina dupa popularitatea pieselor pe care le gasesti in comert, atunci poti sa mizezi pe Opel Astra, Volkswagen Golf, Ford Focus sau Ford Fiesta. Studiile au aratat ca aceste marci sunt cele mai populare in cadrul masinilor achizitionate de romani, la mana a doua, cu o suma de pana la 3000 – 4000 de euro. Pentru Focus, cautarile sunt impartite in mod relativ egal intre diesel si benzina. Cel mai popular an de fabricatie in randul celor care cauta un Focus mai ieftin de 3000 euro este 2004. Un alt model foarte cautat de romani este Corsa, deoarece piesele sunt relativ ieftine de cumparat.

Cum era si de asteptat pentru o masina din clasa sa, cele mai multe cautari pentru Corsa sunt pentru versiunea pe benzina, motorul de 1.2, fabricate in 2002-2003. Si nu in ultimul rand, sora mai mica a Golf-ului, Polo, este si ea o masina foarte cautata de romani. Cei care dispun de un buget de 2000-3000 euro se uita in special dupa versiunile cu motor de 1.2 si 1.4 benzina fabricate in 2002-2003. Asadar, speram ca v-ati facut o idee asupra celor mai populare marci de masini, a caror piese sunt relativ ieftine de wchimbat in cazul in care aveti probleme.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog