Dor de casa si de lenjeriile mamei

lenjerii-de-patCa multi alti romani, in momentul in care usile Europei s-au deschis am hotarat sa calatoresc si sa incerc sa imi castig existenta in una din tarile Europei. Mi-a placut intotdeauna aventura si desi tristul adevar este ca Romania te forteaza sa cauti solutii alternative de trai prin costurile foarte mari si salariile extraordinar de mici care abia iti asigura, poate, subzistenta, am hotarat ca nu are sens sa imi irosesc tineretea lucrand in tara si consumandu-ma. Am ales sa plec intai in tarile latine, am descoperit ca italiana si spaniola sunt usor de invatat si vorbit si in plus in aceste tari comunitatile de romani sunt destul de puternice. M-am stabilit in Italia pana la urma si incet incet am inceput sa cladesc.

Imi place aici dar recunosc ca imi lipsesc lucrurile de acasa uneori si chiar merita sa platesc din cand in cand un bilet de avion pentru a-mi vedea rudele si a aduce inapoi cu mine in Italia, ce este mai bun din tara mea. Poate suna ciudat insa eu sunt foarte fixista cand este vorba de lenjeriile de pat. Italienii fac lenjerii de pat de foarte buna calitate insa sunt extraordinar de scumpe si sincer nu mi se pare ca este justificat pretul, mau ales cand ai asa de multe lenjerii, sau vrei sa ai atat de multe cate am eu. Uite asa am ajuns sa caut in Romania lenjerii de pat de calitate si o prietena foarte buna de-a mea care lucreaza in domeniu mi-a recomandat sa cumpar de la Pucioasa.

Uite asa mi-am cumparat cateva lenjerii de pat din bumbac satinat fabriacate in Romania la Pucioasa. NU foarte multe lenjerii tin la spalari multiple. Uneori se decoloreaza sau tesatura devine mai aspra dar nu si acestea. Am mai cumparat lenjerii de pat din bumbac satinat fabriacate in Romania la Pucioasa de cateva ori si am inceput sa le recomand si celor din comunitatea de romani de aici. Dorul meu de casa e mai mic atunci cand noaptea dorm in patul meu cu lejerie de pat romaneasca

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog