Experienta mea cu repararea frigiderelor

reparatii-frigidereDe la inceput tin sa precizez ca nu sunt eu un specialist in repararea frigiderelor si numele articolului vrea, de fapt, sa arate ce experiente am avut cu repararea frigiderelor si cu specialistii la care am apelat. La prima chirie pe care mi-am luat-o aveam un frigider foarte mare, de fapt, chiar prea mare pentru un apartament cu doua camere, insa, aveam eu grija sa fie mereu plin atat pentru mine, cat si pentru prietenii care dadeau cam des pe la mine. Pana cand, intr-o zi, mi-am dat seama ca in frigider nu mai este temperatura normala si ca se acumuleaza apa.

Evident, am scos frigiderul din priza si l-am lasat sa se dezghete 24 de ore. Dupa care l-am pus din nou in priza cu speranta ca va functiona. Din pacate, nu a mers, de aceea am fost nevoita sa caut un service si depanare pentru frigidere. Deoarece mai si lucram in acea perioada si aveam un program cam incarcat, unica solutie pentru mine era sa caut ceva pe internet si sa apelez la intamplare un specialist in service si depanare pentru frigidere.

Am reusit sa gasesc un specialist chiar in aceeasi zi, care se deplasa la domiciliu si care a fost de acord sa faca o exceptie si sa vina sa vada ce s-a intamplat cu frigiderul meu chiar si peste programul sau. Am fost foarte recunoscatoare pentru favoarea pe care mi-a facut-o omul, deoarece stiu ca avea si el program si ca urma sa lucreze mai mult, deoarece eu nu ma puteam elibera mai devreme.
Specialistul in service si depanare pentru frigidere si-a indeplinit toata treaba cam in 45 de minute. A avut de schimbat o piesa la frigider, pe care, spre marea mea bucurie o avea cu el, de aceea, am rezolvat problema mult mai repede decat credeam.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog