Externalizarea serviciilor it, o solutie de criza care poate aduce profit

externalizare-itOdata cu venirea crizei economice managerii de companii au fost obligati sa isi eficientizeze costurile si sa reduca cheltuielile pentru a putea supravietui pe piata. Primele masuri care s-au dovedit a fi o alegere potrivita pentru toate tipurile de companii si in special pentru cele mici au fost cele legate de externalizarea serviciilor. Externalizarea presupune transferul raspunderii pentru anumite actiuni catre o firma externa si eventual desfiintarea departamentului respectiv. Costurile se reduc pentru ca nu mai sunt oameni de platit, nu mai trebuie platite si diverse facilitati pentru ei, expertiza echipelor care stau la dispozitie este mult mai buna decat cea limitata a oamenilor angajati, de obicei mai putini la numar. De asemenea, externalizarea atrage dupa sine si accesul la o gama diversa de echipamente si solutii testate, permite o mai buna gestiune a timpului si interventii rapide in caz de criza. Unul dintre departamentele a carui activitate poate fi externalizata usor este cel it.

Practic prin externalizare it veti renunta la cei doi sau trei angajati pentru care platiti destul de mult, dvs. ca angajator, si va veti follsi de serviciile firmei aleasa pentru externalizare it ieftina. Ce aduce o externalizare it pentru firma dvs.? In primul rand o crestere a cotei de piata si o crestere a profitabilitatii. In al doilea rand imbunatatirea activitatii angajatilor, atentia este orientata spre alte aspecte care pot creea plus valoare. Odata ce ati apelat la solutia externalizare it ieftina si la servicii de externalizare it puteti avea o mai buna protectie a datelor confidentiale, puteti elimina riscurile cu o mai mare eficienta. Pe de alta parte daca apelam la servicii externalizare it la un pret bun dinamica personalului este redusa, know-how-ul ramane in interiorul firmei noastre, astfel incat pentru un pret mic putem avea o imbunatatire simtitoare a activitatii. Pentru a profita de toate aceste beneficii puteti solicita servicii de externalizare it de la koding.ro. Koding Technology asigura servicii complete de suport, asistenta de urgenta si mentenanta, implementare de proiecte extindere/optimizare.

Colaborarea cu specialistii de la Koding inseamna o singura factura, expertiza de calitate, echipa it interdisciplinara si o comunicare permanenta, prin toate mijloacele cu fiecare client in parte. Platformele moderne de ticketing optimizeaza interactiunea si raspunsurile sunt prompte, livrarea si implementarea serverelor este posibila gratie unor solutii profesionale la preturi accesibile. Descoperiti oferta completa si informatii aditionale despre servicii de externalizare pe site-ul oficial Koding.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog