La vremuri grele, solutii uitate

cartuse-imprimanteDe o vreme stau prost cu banii. Mi-am pierdut job-ul bine platit si am cautat fara succes sa gasesc solutii alternative pentru a reusi sa imi platesc chiria  etc. Uite asa mi-am pus mintea la contributie si am zis sa folosesc cunostintele mele de limba franceza si romana pentru a face meditatii.

Cand vine vorba de reclama insa, desi sunt adepta mediului online, nu pot sa spun ca merge foarte bine publicitatea pentru astfel de servicii. Am mers pe recomandarile pritenilor si vecinilor cat am putut insa am nevoie de mai multi “clienti”. Pentru asta a trebuit sa fac cumva sa imi fac reclama. Asa ca am decis sa pun un functiune vechea mea imprimanta. Am gasit cartuse pe cartuse-imprimante.net si am reusit astfel sa imi printez un numar impresionant. Nu multa lume isi da seama ce eficace este aceasta metoda. Am aplicat-o si cand imi cautam o garsoniera, lipind fluturasi care iti iau ochii la scarile blocurilor. Tot de pe cartuse-imprimante.net am luat si atunci cartuse, caci se termina foarte repede cerneala la imprimanta mea veche si am avut nevoie si de cel colorat si de cel cu cerneala neagra pentru a printa ceva colorat si interesant care atrage atentia.

Pentru fluturasul cu meditatiile la limba franceza m-am gandit ca cel mai fun fundal pentru text este chiar tricolorul francez. Dupa ce am pus la punct designul in photoshop am mers direct la tinta pe cartuse-imprimante.net si am cumparat de acolo cartusele pentru Epson-ul meu. Acum m-am pus pe treaba serios si sunt sigura ca in timp foarte scurt am sa am mai multa treaba decat pot face fata. Si atunci am sa pun fluturasi cu “Caut profesor franceza pentru meditatii” si mai iau pe cineva in gasca mea pentru a face fata. Nu vreau sa fac asta toata viata insa deocamdata este necesar si nu pot decat sa te sfatuiesc daca esti in cautare de munca sa folosesti aceasta metoda cu incredere.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog