Lenjerie intima pentru toate gusturile

Cu siguranta pentru multi dintre noi lenjeria intima trebuie sa fie una de calitate. Dar lenjeria de calitate vine si cu preturi destul de mari. Nu si in cazul foxfashion.ro, deoarece aici gasesti produse ieftine si de calitate pentru toate gusturile. Ei bine, preturile sunt de discutat, problema vine atunci cand vrei sa iti achizitionezi o lenjerie intima pentru o ocazie speciala si nu stii ce sa alegi. Expertii sunt de parere ca orice femeie poate sa arate bine sau chiar extraordinar intr-o lenjerie intima sexy, daca stie cum sa isi puna in valoare corpul. Asta pentru ca lenjeria intima se alege in functie de forma corpului si pentru ca daca stii ce alegeri sa faci, nu vei avea decat de castigat.

Cum sta treaba insa cand vine vorba de barbati? Problema este discutabila si aici, deoarece in special la lenjerie intima barbati, s-au creat caracteristici pentru fiecare tip. De exemplu, cu siguranta nu e barbat care sa nu aiba in garderoba o pereche de chiloti clasici deoarece acestia acopera foarte bine atat fundul cat si zona genitala, insa lasa descoperite partile superioare ale coapsei. Sunt usor de purtat pe sub orice obiect vestimentar si nu mai pui ca pe timp de iarna sunt extraordinari de buni. Chilotii clasici sunt perfecti pentru barbatii care au nevoie de suport, insa sunt deranjati de exesul de material de la boxeri.

Pe de alta parte avem si chilotii cu talie inalta care au banda elastica, acestia fiind cei care se poarta numai cu pantaloni cu talie inalta. Asta deoarece chilotul se aseaza imediat sub buric si ajuta la acoperirea colaceilor in cazul in care exista. Chilotii care au talie medie sunt ideali pentru blugi clasici deoarece ei se aseaza intr-o maniera ideala pe sub acestia, fiind foarte buni si pentru pantaloni de stofa sau pentru bermude.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog