Monteaza aplice cu led in camerele in care lucrezi si vei constata ca randamentul tau se va imbunatatiti

aplice-cu-leduriNu este suficient sa aveti un iluminat natural al locuintei cat mai bun pentru a avea si un design interior pus in evidenta asa cum trebuie. Sunt si momente din zi in care soarele nu este la datorie, asa ca va trebui sa va bazati pe lumina artificiala, de la becuri obisnuite sau cu led. Intre un bec obisnuit si un bec led cel mai bun este becul led intrucat are o lumina mai apropiata de cea naturala, nu e obositoare, nu se incalzeste excesiv, se aprinde si se stinge instant si rezista la o folosire intensa. Una dintre multele modalitati de folosire a becurilor cu led in casa, pentru obtinerea unui design interior mai deosebit este montarea de aplice led.

Acestea au avantajul ca se gasesc pe piata intr-o multime de forme si marimi, se pot intretine simplu, prin stergere cu o carpa, lumina este distribuita eficient in toata camera, pot contribui la un design interior modern fara investitii prea mari. Fiind foarte versatile, aplicele cu led se pot monta pe tavan sau perete, in orice camera, sunt rezistente la variatii de umiditate si temperatura, becurile nu contin mercur sau alte gaze periculoase, nu atrag insectele, lumina este una alba neutra, rece sau calda, este uniforma. Aceste aplicatii ale becurilor cu led pun in valoare mai bine toate obiectele de mobilier si decoratiunile interioare, lumina este raspandita in toata camera. De la MagicLed, magazin online cu o gama variata de corpuri de iluminat ieftine cu led, va puteti cumpara pentru acasa sau pentru la birou o aplica led rotunda, patrata, cu senzor, senzori de perete, tavan. Piesele din alcatuirea aplicelor sunt de calitate superioara, aplicele vin de la producatori renumiti pe piata de profil precum Bridgelux, Philips, Samsung, Citizen sau Tridonic, nu necesita intretinere speciala pe durata de functionare.

Si pentru ca am amintit de durata de functionare, trebuie spus ca aceste aplice led au durata de viata de pana la 30.000 de ore, sunt prietenoase cu mediul, nu emit radiatii ultraviolete si au greutati reduse. De asemenea, daca micutii participa la cursuri de pian pentru copii si sunt nevoiti sa exerseze si acasa, repetitiile vor fi mult mai eficiente daca in camera unde e pianul sau pianina exista becuri cu led cu lumina alba calda, ochii fiind mult mai odihniti. Consumul de energie electrica este redus cu pana la 40% daca se monteaza o aplica led in fiecare camera, livrarea comenzilor de aplice cu leduri se realizeaza rapid, prin curierat, informatii suplimentare despre aplice se pot obtine de la consultantii MagicLed.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog