Oamenii cu doua fete

era-facebookFara nici un dubiu, traim in era Facebook, in era in care vezi poze numai la fete, numai la buze tuguiate, frizuri deocheate si sani bombati, era in care oamenii se percep numai din perspectiva altora si prin numarul de like-uri primite. Mai mult decat atat, toata lumea intra live, deci toata lumea e vedeta, iar fetele, oricat ar fi de maritate si de mame, sunt mai pitipoance decat Dragusanu si mai deschise la nuduri decat o revista porno. Fara indoiala, oamenii au doua fete, una de Facebook si alta de real life. Iar cea de pe Facebook este una in care toate femeile sunt dive, toti barbatii sunt gigolo si toti bebelusii sunt staruri deja.

Eu am fost prinsa in jocul asta cu bebelusii, din dorinta de a-mi arata odrasla celor dragi, insa m-am lasat de sportul asta pentru ca am facut febra musculara. Si nu mi-a placut efectul. Copilul meu nu este extensia personalitatii mele ci este o individualitate de sine statatoare si se autoreprezinta inca de la varsta de un an si doua luni, mai ales acum ca asteapta un fratior.
Traim insa in era Facebook si in era oamenilor cu doua fete, de care i se face tot mai sila, pentru ca si cei mai simpli si mai comuni oameni isi dau talente iar femeile astea mai mult decat maritate si mai mult decat mame ce le am in lista uita sa se poarte si sa se afiseze cu demnitate. Dar asta e un alt aspect pe care il voi comenta in alte randuri. Ce este cel mai urat este faptul ca botul tuguiat ia amploare iar “divele” astea care se cred dive, trecute de 30 de ani si nu isi mai stiu varsta (ce-i drept si eu sufar de amnezia asta) sunt doar niste dive de mahala, brunete sau blonde, care nu stiu sa se poarte in anumite circumstante iar cand sunt presate isi dau arama pe fata: se poarta ca niste copii razgaiati si nu sunt in stare sa accepte o critica sau un refuz. Dar pe Facebook sunt dive.

Sa nu uitam sa ne traim viata, ca vom ajunge la finalul ei si ne vom da seama – daca suntem suficient de inteligenti, ca cu cat am vrut mai mult cu atat am avut mai putin si nu e nimeni un jurul nostru sa aclame diversitatea de lucruri adunate si de poze cu chipul nostru tuguiat.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog