Online e mai simplu. Comanda traduceri autorizate si iti reduci timpul de asteptare

traduceri-autorizatePentru studiul in strainatate, pentru accesul intr-o anumita institutie, unde documentele cerute trebuie sa fie in alta limba decat limba romana sau pentru a putea rezolva anumite probleme intr-o multinationala ai nevoie de o traducere autorizata de Ministerul Justitiei. In cazul unei traduceri autorizate ștampila si semnatura traducatorului autorizat certifica exactitatea traducerii si respectarii sensurilor impuse de respectivul document. Cel mai important aspect al unei traduceri autorizate tine de respectarea continutului textului initial si corectitudinii lui din punct de vedere lingvistic si semnatic, serviciile de interpretariat in sau din una sau mai multe perechi lingvistice fiind certificate de Ministerul Justitiei.

Odata obtinuta o traducere autorizata de la un birou de traduceri ea poate fi legalizata de catre un notar, schimbandu-si atunci titulatura in traducere legalizata. La ora actuala aveti la dispozitie foarte multe variante de obtinere a unei traduceri de acest fel, doar prin intermediul unui birou de traduceri din orasul de resedinta. Cea mai simpla si comoda este insa cea a unei comenzi online plasate prin intermediul site-ului oficial Academia de Traduceri, cea mai mare echioa de traducatori specializati din Romania. Traducerile pot fi efectuate si in regim de urgenta, comenzile se preiau si se onoreaza rapid, nu exista asteptare peste termenul stabilit, raportul calitate-pret este excelent. Se lucreaza doar cu cei mai buni traducatori, textele sunt revazute si editate de corectori si editori profesionisti, exista certificare de calitate ISO, fiind respectate toate standardele europene de calitate. Pentru traduceri autorizate se asigura traducerea in si din orice limba, indiferent ca e vorba de limbi europene, slave si baltice, asiatice, limbi rare. Cei peste 11 ani de experienta in traduceri si peste 300 de traducatori nativi garanteaza lucrari impecabile si traduceri specializate pentru orice domeniu.

La cerere, se pot legaliza traducerile autorizate, livrarea lucrarilor se efectueaza oriunde in tara si strainatate prin curierat. Gratuit, daca apelati la serviciile de traducere autorizata ale Academiei de Traduceri, puteti primi autorizarea traducerilor, pregatirea actelor pentru autorizare, consultanta in privinta procedurilor de autorizare, dar si scanarea, printarea, copierea traducerilor. De asemenea, exista posibilitatea inlocuirii traducatorului autorizat pentru a fi cat mai aproape de stilul pe care si-l doreste clientul pentru traducere.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog