Pastreaza amintirile intr-un mod elegant

Amintirile personale inramate pot face o bucata de hartie cu adevarat originala, care va adauga o nota personala pe peretii casei tale. Pentru un proiect distractiv cu tablouri, foloseste colectia cu resturile de bilete, meniuri si carti postale din destinatiile preferate ori din vacanta ta viitoare, sau pastreaza invitatiile, cardurile si suvenirurile de la un eveniment special, cum ar fi un o nunta sau botezul copilului. Combina aceste suveniruri si clipele imortalizate cu fotografiile personale pentru a asambla un colaj memorabil de afisai in casa ta.

Colajele reprezinta un proiect de incadrare interactiva pentru intreaga familie care pot fi create cu stil si oferite cu mandrie drept cadou. Cu o mare varietate de cadre personalizate dintre care se poate alege, este chiar posibil sa se redea starea de spirit a calatoriei sau evenimentului respectiv si reluarea povestii si aventurii pe care le-ai experimentat. De exemplu, tablourile cu fotografiile tale si amintirile de la o escapada romantica in Paris puse intr-o rama cu nuante de argint clasic, va permite locuintei sa arate eleganta, aducand farmecul Orasului Luminilor in casa ta. Alternativ, un fond colorat si o rama alba ofera un cadru aerisit si distractiv pentru fotografiile cu petrecerea de la ziua unui copil. Un aranjament cu colaje ar fi minunat pentru a fi afisat intr-o camera de familie, si unde este sigur ca va fi un subiect de conversatie.

De asemenea, tine tablouri in minte atunci cand alegi un cadou cu stil si personalizat. Ai un pasionat de muzica in familie? Incearca sa ii oferi portretul artistului preferat sau coperta unui album pe care il asculta de mult timp. Aceasta idee este deosebit de potrivita pentru acei prieteni sau membri ai familiei care au totul si sunt foarte greu de suprins cu ceva nou si pe placul lor.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog