Siguranta copiilor in automobil este primordiala

scaun-autoPana ajung sa fie suficient de mari ca sa-si puna centura ca orice alt adult, copiilor trebuie sa le asiguram un mediu confortabil in automobil, confortabil si sigur in acelasi timp. Incepand cu primele saptamani din viata, pana la varsta de cativa ani, copii au nevoie de scaune speciale pentru automobil, astfel incat sa se simta in siguranta in trafic.

In primele saptamani si luni din viata, daca trebuie sa transportati copilul, atunci cel mai bine este sa optati pentru un scaun pentru bebelusi, care se fixeaza cu o centura obisnuita din automobil si asigura protectie din lateral pentru bebelusi. Cand am avut primul copilas si am avut nevoie sa-l transportam in automobil, am optat pentru un scaun gasit online maxi cosi, care ne-a fost de mare ajutor. Am fixat scaunul in spate cu o centura obisnuita si statea mereu cineva cu bebelusul in spate. Acel scaun gasit online maxi cosi ne-a fost de mare ajutor, deoarece asigura si protectie din lateral pentru copil, de aceea era sigur si confortabil pentru micutul nostru.

Atunci, insa, cand copilul mai creste, este obligatoriu sa instalam in masina un scaun pentru el. Trebuie sa alegem cu grija scaunul, deoarece sunt unele modele care nici macar nu asigura un minim de confort pentru copil. Eu va recomand sa apelati la mediul online, unde veti gasi o serie intreaga de scaune caretero la oferta. Este foarte important in acest caz sa va asigurati ca toate caracteristicile scaunului corespund cerintelor si nevoilor voastre si ale copilului. Cand ne-am luat primul scaun pentru micutul nostru, le-am luat de pe site-ul unui magazin online, unde gasisem scaune caretero la oferta si am fost foarte multumiti atat de pret, cat si de calitate. Magazinele online asigura un pret mult mai decent decat cele clasice.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog