Suport pentru vinuri – cadoul ideal pentru colectionari

stativ-sticle-vinCadoul ideal de casa noua atunci cand nu ai bani sa investesti in lucrari de arta costisitoare sau in electrocasnice de ultima generatie… ei bine… accesoriile pentru casa. In functie de cat de bine cunosti preferintele persoanei pentru care alegi cadoul si de preocuparile acesteia poti alege un cadou care chiar sa se dovedeasca util. Spre exemplu, luna trecuta am avut de cumparat un cadou de casa noua pentru un coleg iubitor de vinuri si ideea salvatoare a fost sa iau un stativ pentru sticle de vin.

Cadoul a fost mai mult decat bine primit, mai ales ca avea si ce sa depoziteze in el si arata si foarte bine. Am avut grija sa aleg un suport de sticle de vin care sa poata fi folosit nu numai in pivnita, pentru ca spre rusinea mea nu stiam daca si-a prevazut casa cu asa ceva. Si atunci am ales un suport pentru vinuri ideal atat pentru living cat mai ales pentru dining. Pentru ca stiam in mare cam ce mobilier si finisaje si-a ales pentru casa, am ales un suport de la homeX, din bambus, nici foarte mare nici foarte mic.

Aveam mai multe variante, as fi putut opta din oferta variata a celor de la HomeX pentru un suport de sticle de vin care se pune pe masa, alaturi de pahare, sau de suporturi pentru 3-4 sticle de vin, cat se pot consuma intr-o seara la o discutie relaxata, si care poate sta foarte bine langa masuta de living. Insa am ales varianta de suport pentru vinuri de 24 de sticle, pentru ca stiu ca are o colectie impresionanta. Am ales asa pentru ca sticlele care se consuma in mod uzual la masa sunt depozitate in general in racitorul de vinuri, si atunci am decis ca suportul sa ramana pentru sticlele de colectie. Si evident nu am gresit deloc, pentru ca inca din seara aceea, vinurile cele mai importante au fost depozitate in suportul pentru vinuri de la HomeX, la loc de cinste in dining. Mai mult decat atat, i-am trezit si pofta sa isi amenajeze pivinita (pentru ca am aflat intr-un final ca are si asa ceva) si sa isi achizitioneze in acest sens rafturi generoase pentru vinuri tot din oferta celor de la HomeX, de atfel foarte variata in acest sens si la preturi foarte accesibile.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog