Vara ofertelor la mare

Cel putin o data pe an trebuie sa vizitam marea si litoralul romanesc chiar daca multi deja nu mai doresc sa auda de plajele romanesti, abordand variantele grecesti sau vacante cu mult mai exotice. Incurajarea turismului pe teritoriul Romaniei este esentiala pentru o economie sanatoasa a tarii. Daca iti planifici o vacanta la Neptun atunci trebuie sa stii cateva lucruri si anume: Neptun se afla la doar 6 kilometri de Mangalia fiind o statiune la malul marii inconjurata din trei parti de padure, este preferata celor care doresc un sejur relaxat, departe de forfota si agitatia specifica Mamaiei; Linistea si confortul fac din Neptun o statiune cautata de familiile cu copii iar aici gasiti numeroase baruri, restaurante si terase pentru toate buzunarele, cluburi si piscine, acestea fiind un motiv in plus pentru care trebuie sa optati pentru o vacanta pe litoralul romanesc.

La teatrul de vara sunt organizate proiectii de film, spectacole si concerte. Plaja “La steaguri” are nisip fin si intrare lina in mare si in vacanta Neptun va puteti bucura si de existenta unor factori de cura naturala pentru tratarea unor afectiuni diverse. Pe Tui Travel gasiti oferte litoral 2017 mai ales pentru ca Romania e o tara norocoasa din punct de vedere geografic avand munti si dealuri, mare si delta, deci poti sa treci rapid prin toate formele de relief si prin zone de o incredibila frumusete. Tocmai de aceea trebuie sa ne bucuram de locurile pe care Romania le are de oferit turistilor si daca tot e vara de ce sa nu profitam de o vacanta pe litoral romanesc cu vacanta la Neptun. Litoralul romanesc, atat de indragit de multi, dar si hulit de altii, este unul dintre acele locuri pe care trebuie sa invatam sa le apreciem mai mult si pe care trebuie sa le ingrijim mai mult. Prin urmare, iata cateva motive pentru o vacanta pe litoralul romanesc: evenimentele de pe litoral incep de la 1 mai, cand are loc deschiderea mai mult sau mai putin oficiala a sezonului estival, iar evenimentele se tin lant pe litoralul Marii Negre.

Totul incepe cu Parada Litoralului Romanesc din 1 mai. In aceeasi perioada au loc festivaluri de muzica precum Sunwaves, The Mission si asa mai departe. Un eveniment important al verii este Ziua Marinei Romane, care are loc in fiecare an in data de 15 august, in Portul Constanta.

FacebookGoogle+Twitter

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


© Studentisme.ro Blog